Sárvári kisvonat

Sihu

Sihu, a városnéző kisvonat speciálisan a turisták számára gyártott, az európai igényeknek megfelelő közlekedési eszköz, amely önmagában is turistalátványosságnak számít

A kisvonat 2 kocsija 56 fő szállítására alkalmas. A vagonok követik a mozdony nyomvonalát, így nagy biztonsággal közlekednek tömegben, vagy akár szűk utcákon is. A kisvonat a 13 km-ert kb. 50 perc alatt teszi meg a városban. Az útvonalat a legfontosabb turisztikai látványosságok, a szállodák, éttermek, panziók könnyű megközelíthetőségének figyelembe vételével alakítottuk ki. Az egyedi megrendelésre készült vonat zavartalan kikapcsolódást, felejthetetlen élményt nyújt mindenkinek.

Sárvári kisvonat

Szolgáltatások

A saját idegenvezetővel rendelkező csoportok mikrofonos audió rendszerünket is használhatják.
Egyedi megrendelések esetén az árakat a rendezvény időtartamától, a helyszín távolságától függően a megrendelő igényeinek figyelembe vételével alakítjuk ki.
Állunk rendelkezésére, rendelje meg szolgáltatásainkat e-mailen vagy telefonon.
Információ: sarvarkisvonat@gmail.com
Telefon:+36 20/ 936 7109

  • Rendezvények

  • Esküvő

  • Leánybúcsú

  • Legénybúcsú

  • Születésnap

  • Osztálykirándulás

  • Céges rendezvények

  • Roadshow

Sárvári kisvonat

Árak

Ezek az árak a kisvonatra megváltott jegyek érvényességi ideje alatt, a megállóhelyek bármelyikében többszöri le- és felszállásra jogosítanak. E szolgáltatáshoz karszalagot biztosítunk az utasok részére. Nyugodtan megnézhetik a várat, a múzeumot, elfogyaszthatnak egy ízletes ebédet vagy egy pohár hűs rosét a város hangulatos éttermeiben, lubickolhatnak a fürdőn, eltölthetnek pár órát a kalandparkban, vagy akár elintézhetik a napi bevásárlást, majd egyszerűen visszaszállhatnak a menetrend szerint közlekedő kisvonatra, amit a karszalagok felmutatásával könnyen megtehetnek. A menetrend minden megállóhelyen feltüntetésre került.

Sárvári kisvonat

Menetrend

A teljes útvonal bejárása kb. 1 órát vesz igénybe. A megállókat úgy alakítottuk ki, hogy vendégeink a legfontosabb sárvári nevezetességeket könnyen megközelíthessék. Az egyes megállókhoz megadott időpontok a forgalom miatt pár percet csúszhatnak. Az időjárás és a városi rendezvények miatti esetleges járatkimaradásokról a megállóhelyeken illetve a facebook- és weboldalunkon tájékoztatjuk Önöket.

Plakát

Bárka Gastro Bistro

Asztalfoglalás

Hétfő – csütörtök: 10:00 – 22:00-ig
Péntek – szombat: 10:00 – 23:00-ig
Vasárnap: 10:00 – 22:00-ig

Asztalfoglalás+36 20 566 56 56

SÁRVÁRI KISVONAT

Galéria